Szállítás és Garancia

Légvárak értékesítése családi használatra

1. Szállítási határidő: a játékok raktárról, 2-3 munkanap alatt érkeznek meg, vagy telephelyünkön személyesen átvehetők

2. Garancia: Családi használatnál a garancia a befúvóra 2 év, a légvárak gyártási ill. anyaghibáira 6 hónap.

- Egyéb esetekben (játszóházak, gyermekmegőrzők, céges, vállalkozói felhasználás ill. minden cégszámlára történő vásárlásnál.) a garancia a befúvóra 6 hónap, a gyártási ill. anyaghibára 1 hónap.
A gyártási ill. anyaghibára vonatkozó garancia nem vonatkozik a sérülés mentén, ill. közvetlen közelében, szabad szemmel is megállapíthatóan hiba nélküli, ép, homogén szerkezetű anyag, ép szálszerkezetű cérna mechanikus túlterhelésből vagy egyéb gondatlan kezelésből (pl. kiszúródás) származó sérülésére, megnyúlására, szakadására.

Üzleti vállalkozás keretében történő felhasználásra (bérbeadás, játszóházak, vásározók, strand, hotelek, stb.) játékot kereső vevőink figyelmét felhívjuk, hogy fenti termékeink (Happy Hop) családi használatra ajánlottak, ezért vállalkozó vevőinknek  profi kategóriájú játékainkat ajánljuk.

-A nem gyártási ill. anyaghibából származó sérülésekre a garancia nem érvényes. A nem garanciális javításokat igény esetén térítés ellenében telephelyünkön végezzük. A javítása díja a hiba mértékétől függően nettó 4-20 eFt.

Amennyiben bármilyen sérülést talál a csomagon, a szállító az ön kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Ha véletlenül eltérést tapasztal a számlázott és a szállított tételek között, esetleg sértetlen csomagolásban sérült árut talál, kérjük, okvetlen hívja fel Vevőszolgálatunkat! Kérjük, a számlát vagy másolatát őrizze meg, mert a garancia csak ennek meglétével, illetve a termék hiánytalan, tartozékokkal együttes állapotában érvényesíthető.

Cégünk a gyártó és a forgalmazó által biztosított garanciális feltételek szerint jár el. Amennyiben nem a szállítás során következett be a termék sérülése, e-mailben vagy telefonon jelezze felénk a problémát és a kiszállítást követően 8 napon belül juttassa vissza áruházunknak a hibás árut. Amint ez megérkezik, természetesen térítésmentesen kicseréljünk. A csereáru szállítási díját ilyen esetben magunkra vállaljuk, a hibás árut azonban önnek kell hozzánk visszajuttatnia!

Vissza

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Az Ön IP címe: 3.236.126.69
Copyright © 2010 Happy Jump, developed by VSO